Xamirdagi olma halqalari

Xamirdagi olma halqalari
Tarkibi
  • Katta olma 2 ta
  • Qatlamli xamir
  • Shakar kukuni/dolchin/shakar xohishga koʻra

Tayyorlash usuli:

Olmalarni tozalab, halqalarga kesib oling, xohishga koʻra, shakar va dolchin seping, qatlamli xamirni yoyib, uzun ingichka tasmalar shaklida kesing.

Olma halqalarini xamir tasmalari bilan oʻrab chiqing, ustiga tuxum sarigʻini surtib, 180 °C da taxminan 20 daqiqa davomida pishiring. Dasturxonga tortishdan oldin ustiga shakar kukunini seping.

Yoqimli ishtaha!

Savollaringiz bormi?

Bizga qo‘ng‘iroq qiling +998(71)205-95-95

    To'ldirish uchun majburiy joy*
    Yuqoriga
    Яндекс.Метрика