Oddiy pishirilgan tovuq retsepti

Oddiy pishirilgan tovuq retsepti
Tarkibi
  • Tovuq 1,5 kl
  • Limon 1 dona
  • Sarimsoq piyoz 2 tishcha
  • Eritilgan sariyog ' 40 g
  • Tuz Tatibga qarab
Taomning murakkabligi O'rtacha
Umumiy pishirish vaqti 120 daqiqa
Porsion energiya qiymati
Kaloriya tarkibi 1158 Kkal
Yog'lar 46,5 Gramm
Oqsillar 61 Gramm
Uglevodlar 0 Gramm
1-qadam

Pechni 180 ° C – 200 ° C gacha qizdiring.

2-qadam

Sarimsoq, yog ‘, limon qobig’ini maydalab, barchasini aralashtiring, tuz qo’shing.

3-qadam

Aralashmani tovuqga qo’llang va agar xohlasangiz, tarkibini tovuqning ichki qismiga qo’shing.

4-qadam

Limon sharbatini siqib oling va yarimini tovuq ichiga joylashtiring.

5-qadam

Biz uni pishirish varag’iga yoyib, bir soat davomida pechga qo’ydik. Pechni olib tashlang va folga o’ralgan holda 15 daqiqa turing.

Savollaringiz bormi?

Bizga qo‘ng‘iroq qiling +998(71)205-95-95

    To'ldirish uchun majburiy joy*
    Yuqoriga
    Яндекс.Метрика