Pechni 375 ° S ga qadar qizdiring. Yengil unlangan yuzada xamirni 1 sm qalinlikdagi doira shaklida yoyib chiqing.Qobiqni qirqing. To’ldirishni tayyorlash paytida sovuq.
Yuvilgan qo’ziqorinlarni quriting va katta kubiklarga bo’ling.
Katta idishda 1 osh qoshiq sariyog’ni o’rtacha va yuqori haroratda qizdiring. Piyoz qo’shing; pishganicha 2-3 daqiqa davomida doimo aralashtirib pishiring. Tovoqdan olib tashlang.
Xuddi shu skovorodkada qolgan yog’ni o’rtacha va yuqori haroratda qizdiring. Qo’ziqorinlarni qo’shing; 4-6 daqiqa davomida yoki tarkibi yumshoq va suyuq bo’lguncha pishiring. Piyoz, tuz va qalampir qo’shing. Salqin bo’ling.
Qobiqning pastki qismini 1/2 chashka pishloq bilan seping. Qo’ziqorin aralashmasi bilan tepada; qolgan pishloq bilan seping. Katta piyolada tuxum va qaymoqni bir tekis bo’lguncha urting; ustiga to’kib tashlang.
Pastki pechka pechkasida 30-35 daqiqa davomida yoki o’rtasiga qo’yilgan pichoq toza chiqquncha pishiring. Agar so’ralsa, xizmat qilishdan oldin petrushka seping.