Qo’ziqorin va piyoz bilan pirog

Qo’ziqorin va piyoz bilan pirog
Tarkibi
  • Qo'ziqorin 200 gr
  • Eritilgan sariyog' 3 osh qoshiq
  • Piyoz 1 dona
  • Tuz 1/2 choy qoshiq
  • Pishloq (maydalangan) 1 piola
  • Qora qalampir 1/4 choy qoshiq
  • Tuxum 4 dona
  • Qaymoq 3 osh qoshiq
Taomning murakkabligi O'rtacha
Umumiy pishirish vaqti 60 daqiqa
Porsion energiya qiymati
Kaloriya tarkibi 245,7 Kkal
Yog'lar 19,7 Gramm
Oqsillar 7,4 Gramm
Uglevodlar 9,8 Gramm
1-qadam

Pechni 375 ° S ga qadar qizdiring. Yengil unlangan yuzada xamirni 1 sm qalinlikdagi doira shaklida yoyib chiqing.Qobiqni qirqing. To’ldirishni tayyorlash paytida sovuq.

2-qadam

Yuvilgan qo’ziqorinlarni quriting va katta kubiklarga bo’ling.

3-qadam

Katta idishda 1 osh qoshiq sariyog’ni o’rtacha va yuqori haroratda qizdiring. Piyoz qo’shing; pishganicha 2-3 daqiqa davomida doimo aralashtirib pishiring. Tovoqdan olib tashlang.

4-qadam

Xuddi shu skovorodkada qolgan yog’ni o’rtacha va yuqori haroratda qizdiring. Qo’ziqorinlarni qo’shing; 4-6 daqiqa davomida yoki tarkibi yumshoq va suyuq bo’lguncha pishiring. Piyoz, tuz va qalampir qo’shing. Salqin bo’ling.

5-qadam

Qobiqning pastki qismini 1/2 chashka pishloq bilan seping. Qo’ziqorin aralashmasi bilan tepada; qolgan pishloq bilan seping. Katta piyolada tuxum va qaymoqni bir tekis bo’lguncha urting; ustiga to’kib tashlang.

6-qadam

Pastki pechka pechkasida 30-35 daqiqa davomida yoki o’rtasiga qo’yilgan pichoq toza chiqquncha pishiring. Agar so’ralsa, xizmat qilishdan oldin petrushka seping.

Savollaringiz bormi?

Bizga qo‘ng‘iroq qiling +998(71)205-95-95

    To'ldirish uchun majburiy joy*
    Yuqoriga
    Яндекс.Метрика