Suvni qaynatib oling, tuxumni tushiring va 8 daqiqa davomida pishiring. Suvni to’kib tashlang va ozgina salqinlash uchun sovuq suv oqimi ostida yuving, so’ngra tozalang va yarmiga bo’ling.
Yog ‘ qizdiring va piyoz va sarimsoqni 5 daqiqa davomida qovuring, shunda ular yumshatiladi. Fasol, limon sharbati qo’shing va biroz qizdirilganda ba’zi bir eziladi, yoqimli dumaloq mustahkamlik olish uchun kavanozdan bir oz sharbat qo’shing, lekin ayni paytda butun fasolni saqlang. Limon sharbati va agar kerak bo’lsa, ozgina ziravorni sinab ko’ring va qo’shing.
Fasolni salat bilan plastinka ustiga qoshiq bilan joylashtiring, keyin kerak bo’lsa, qora qalampir va maydanoz bilan kiyinish bilan tuxum va pomidor qo’shing.