Qovurilgan kolbasa bilan pizza

Qovurilgan kolbasa bilan pizza
Tarkibi
  • Quruq xamirturush 1 to'plam
  • Iliq suv 2/3 piola
  • Un 4 piola
  • O'simlik yog'i 1/4 piola
  • Sirka 2 choy qoshiq
  • Quritilgan rayhon 2 choy qoshiq
  • Sarimsoq piyoz 1 tishcha
  • Piyoz 1 dona
  • Tuz 1 osh qoshiq
  • Yog'siz pishloq 4 piola
  • O'rtacha yashil bolgar qalampir 2 dona
  • Piyoz 1 dona
  • Zaytun moyi 1 osh qoshiq
  • Kolbasa (oldindan qovurilgan) 450 gr
  • Pomidor (tug'ralgan) 2 piola
Taomning murakkabligi Oson
Umumiy pishirish vaqti 60 daqiqa
Porsion energiya qiymati
Kaloriya tarkibi 227,2 Kkal
Yog'lar 13,2 Gramm
Oqsillar 9,1 Gramm
Uglevodlar 18,3 Gramm
1-qadam

Katta idishda xamirturushni iliq suvda eritib oling. 1 bir stakan un, sariyog ‘ va ziravorlar qo’shing; silliq bo’lgunga qadar chayqatiladi. Yumshoq xamirni tayyorlash uchun qolgan unni qo’shing.

2-qadam

Unga sepilgan sirtga aylantiring; 6-8 daqiqa davomida bir hil va elastiklikka qadar yoğurun. Yog ‘ idishiga soling; tepaga surtish uchun bir marta aylantiring. Qopqoqni yoping va taxminan 1 soat davomida iliq joyda xamirni ko’taring.

3-qadam

Xamirni kesib oling; doira ichiga soling. Yaxshi yog’langan, issiqlikka chidamli va sayoz panga yoki yumaloq pishirish tepsiga o’tkazing, bu esa qobiqning qirralarini qoplashiga imkon beradi. 1ni bir stakan maydalangan pishloq bilan seping.

4-qadam

Qovurilgan idishda pishganicha yashil bolgar qalampirini, piyozni va ziravorlarni yog’da qovuring; suyuqlik. Aralashmaning yarmini qobiqqa qo’ying. Dilimlenmiş pishloq, kolbasa va pomidor bo’laklari bilan yoping. 2ni bir stakan pishloq bilan seping. Qatlamni takrorlang.

5-qadam

400 ° C da 20 daqiqa davomida pishiring. Kolbasa va qolgan pishloq bilan seping. Qobiq yana 10-15 daqiqa qizarib pishguncha pishiring. Dilimlashdan 10 daqiqa oldin turing.

Savollaringiz bormi?

Bizga qo‘ng‘iroq qiling +998(71)205-95-95

    To'ldirish uchun majburiy joy*
    Yuqoriga
    Яндекс.Метрика