Pechda kartoshka va baliq

Pechda kartoshka va baliq
Tarkibi
  • Yangi kartoshka 650 gr
  • Muzlatilgan no'xat 100 gr
  • Konservalangan baliq 200 gr
  • Smetana shakli 200 ml
  • Pishloq 100 gr
Taomning murakkabligi O'rtacha
Umumiy pishirish vaqti 30 daqiqa
Porsion energiya qiymati
Kaloriya tarkibi Kkal
Yog'lar Gramm
Oqsillar Gramm
Uglevodlar Gramm
1-qadam

Sabzavotlarni pishirish uchun kartoshkani sho’r suvga taxminan 10 daqiqa qaynatib oling, ular deyarli yumshoq, ammo maydalaguncha.

2-qadam

Muzlatilgan no’xat qo’shing va yana 2-3 daqiqa qaynatib oling. Suvni to’kib tashlang, keyin idishga o’tkazing. Pechni maksimal darajada yoqing.

3-qadam

Baliq suvni to’kib tashlang va bo’laklarga bo’linib oling, so’ngra kartoshka va no’xatni muloyimlik bilan aralashtiring. Tuz, qalampir va qoshiqni o’tga chidamli idishga tatib ko’ring.

4-qadam

Ustiga smetana soling, bir tekis yoying va pishloq seping. Pufakchalar va oltin jigarrang bo’lguncha bir necha daqiqa davomida pechga qo’ying.

Savollaringiz bormi?

Bizga qo‘ng‘iroq qiling +998(71)205-95-95

    To'ldirish uchun majburiy joy*
    Yuqoriga
    Яндекс.Метрика