Shokoladli kekslar

Shokoladli kekslar
Composition
  • Un 250 gr
  • Tuz 1/2 choy qoshiq
  • Kakao kukuni 50 gr
  • Shakar kukuni 100 gr
  • Tuxum 2 dona
  • Sut 185 ml
  • O'simlik yog'i 100 ml
  • Кусочки молочного шоколада 150 gr
Complexity of cooking Oson
Energy value per serving
Kaloriya tarkibi 379 Kkal
Yog'lar 28,7 Gramm
Oqsillar 9,9 Gramm
Uglevodlar 46,4 Gramm
1-qadam

Yog ‘eritib oling (buni suv hammomida, pechda yoki mikroto’lqinli pechda qilish mumkin), u butunlay suyuq bo’lishi kerak.

2-qadam

Tuxumni urting, ularga sut qo’shing, yaxshilab aralashtiring. Eritilgan sariyog’ni sut bilan tuxumga to’kib tashlang, bir xillikka qadar aralashtiring.

3-qadam

Unni alohida quruq idishga qoshing, unga kakaolarni elakdan o’tkazing, shakar va pishirish kukuni qo’shing. Quruq ingredientlarni aralashtiring, topaklar yo’qligiga ishonch hosil qiling.

4-qadam

Quruq aralashmani asta-sekin suyuqlik massasiga qo’shing, doimo aralashtiring. Xamirni yoğurun. Bu shokolad pastasi kabi mustahkamlik, chiroyli, yorqin va elastik bo’lib chiqadi.

5-qadam

Xamirni qoliplarga bo’ling (bir martalik qog’oz, silikon ishlatilishi mumkin). 15 daqiqa davomida 150 ° C haroratda pechga qo’ying. Tish pichog’i quruq bo’lsa, uni tekshirib ko’ring, ya’ni ularni pechdan olish mumkin. Natijada, qahvaxonadagi kabi chiroyli shokoladli keklar.

Do you have any questions?

Give us a call +998(71)205-95-95

    Mandatory space to fill*
    Yuqoriga
    Яндекс.Метрика