Misr tuxumli salat

Misr tuxumli salat
Composition
  • Tuxum 2 dona
  • Limon sharbati 1 choy qoshiq
  • O'simlik yog'i 1 osh qoshiq
  • Qizil piyoz (tug'ralgan) 1 dona
  • Sarimsoq piyoz 3 katta tishcha
  • Fasol konservalari 400 gr
  • Salat barglari 1 dona
  • Pomidor 2 dona
Complexity of cooking Oson
Total cooking time 15 daqiqa
Energy value per serving
Kaloriya tarkibi 214,2 Kkal
Yog'lar 19,5 Gramm
Oqsillar 7,3 Gramm
Uglevodlar 2,6 Gramm
1-qadam

Suvni qaynatib oling, tuxumni tushiring va 8 daqiqa davomida pishiring. Suvni to’kib tashlang va ozgina salqinlash uchun sovuq suv oqimi ostida yuving, so’ngra tozalang va yarmiga bo’ling.

2-qadam

Yog ‘ qizdiring va piyoz va sarimsoqni 5 daqiqa davomida qovuring, shunda ular yumshatiladi. Fasol, limon sharbati qo’shing va biroz qizdirilganda ba’zi bir eziladi, yoqimli dumaloq mustahkamlik olish uchun kavanozdan bir oz sharbat qo’shing, lekin ayni paytda butun fasolni saqlang. Limon sharbati va agar kerak bo’lsa, ozgina ziravorni sinab ko’ring va qo’shing.

3-qadam

Fasolni salat bilan plastinka ustiga qoshiq bilan joylashtiring, keyin kerak bo’lsa, qora qalampir va maydanoz bilan kiyinish bilan tuxum va pomidor qo’shing.

Do you have any questions?

Give us a call +998(71)205-95-95

    Mandatory space to fill*
    Yuqoriga
    Яндекс.Метрика